NO YES NO

Men på riktigt,vad är det med den här stan?
Handelsområden byter namn,skeppsbron har ”flyttats” från Stockholm till vår storebrorskomplexerade stad.Tyckte t.o.m.jag skymtade körsbärsträdgården mellan Rådhustorget och Donken,men jag måste ju ha sett fel.Appropå Rådhustorget,det torg som kostat oss skattebetalare en mindre förmögenhet blev väldigt unikt, kalt och intetsägande, som hämtat från ett grått kommunistland lixom.Sen har vi ju Norrlandsoperan,själva kulturmetropolen i stan.
Men det har varit ett stort,ja nästan omöjlig uppgift att hitta rätt logga på väggen.Först möttes vi av skylten NO och först dög den men sen sög den eftersom besökarna svek.(ja vi gick väl hellre på krogen och svingade en bägare) och därför byttes NO till det lite mer välkomnade YESskylten.Men tyvärr blev även det en flopp i kulturmajestätet.Sorgligt men skam den som ger sig,tänkte kanske loggaexperterna, slog sina kloka huvuden ihop och skapade ännu en skylt.Resultatet är häpnadsväckande ja nästan genialiskt,för titta här nedan (seriöst man tror ju inte det är på riktigt) 23722759_1726711000707197_6918610179738849197_n

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.