GROPAR

Nej! nu är det tur att det snart är dags att börja jobba igen, efter semestern.

Jag har börjat iaktta för mycket, det beror på all tid jag har då jag inte behöver göra annat. Eller snarare INTE KAN göra annat, lönen är nämligen slut, tyvärr.

Ta det här med Män och grävda gropar t.e.x.Men seriöst hur spännande är det med en grop egentligen?

Runtomkring mig där jag bor, grävs det så man kan tro att en Mullvadsarmé har invaderat och belägrat vår fina lilla stad.Ja jag kan då inte blicka åt något håll utan att se dessa förbaskade hål.Men en sak vill jag förtydliga… jag har ännu inte ramlat ner i något trots att ”klantig” är mitt mellannamn.Men som sagt jag ser människor passera groparna hela tiden och har märkt

att Kvinnorna går förbi , medan nästan alla Män stannar och tittar djupt ner i gropen.Men varför ??? Vad kan man hitta där nere då?? Har jag missat någonting??Jag tar tacksamt emot svar( från män då förstås) för jag måste få svaret på gåtan.

Eller tänk om det är så illa att vi byggt för dyrt och fint på HÖJDEN inför kulturhuvudstads året 2014, så att vi nu måste gräva på DJUPET  för att hitta ORSAKEN och framförallt PENGARNA som nu är borta och som  gör att vi måste dra åt snaran och bada i stål??? Fast PENGARNA ser vi nog inte röken av även om det grävs till Kina. Och ORSAKEN kan vi nog hitta närmare Stadshuset skulle jag tro.

Men så katastrofalt kan det väl inte vara ändå, eller??

PS! i morgon TROR jag att jag får Kungligt besök. jajjemensan.

2 kommentarer

  1. Betraktaren X

    En manlig exkollega sa till mig en gång: ”När en man når en viss ålder, oftast nån gång efter 50 kommer ett behov av att gräva i marken.” Rätt eller fel vet jag inte, men snart (nåja, kanske inte så snart 🙂 ) kanske jag också står och tittar lystet på en välgrävd grop.

    • Marianne Hägglund (inläggsförfattare)

      Ja efter50 blir vi som en ”ny” människa och hittar på saker som vi ALDRIG trott man skulle eller kunde göra.Tro mig,jag har varit ny i flera år nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.