Hello BABY

image

imageSnart dags att komma ut 🙂 bara Å vänta liiiiiite till! Jag har aldrig i hela mitt liv känt att 9 månader har gått SÅ sakta! Ändå har de säkerligen hunnit hända så mycket saker under loppet SÅ kompakt Living är bara en touch av närhet. Och den kommer inte sitta fel med en handfull LYCKA BABY•myys! Den bästa gro start & en utveckling att få följa med under en livstid…

Så idag är dag 2 i typ slutspurten till att hålla huvet upp… Ett behövligt uppvaknande med hundchill & Yoga mattan check! Så idag har jag lovat mej själv att göra allt i snigelfart! Slowfulness å bevarat ”lugn” tillföra tiden de som behöver full konsentration. Å då är ett bra alternativ att typ vattna alla mina vackerheter i orkide form som behöver bada & den övriga djungeln… Blommor kan aldrig bli fel! Mängden har som tur var krympt något så jag kan lägga in fler projekt i experimenterandet. Lisa fick 2 orkidéer av mej till deras nya hem så nu har jag bara image12st kvar, känns rätt bra eftersom jag fortfarande e på jakt efter att hitta den ”utvalda” för 3 år sedan var jag nere i Ö-vik å såg en gigant! Dumt nog köpte jag den inte eftersom den var förstor å ta hem mitt i smäll kalla vintern… Å jag har vart på jakt sedan dess! Ibland tar de tid… Däremot har mitt antal växt i Bonsai kategorin som nu är uppe i 2. Min Aloe Vera kommer behövas splittas på snart igen. Var just uppe i 42 st minisar å några stora efter omplanteringen OCH den har fått komma till andra hem.

Så BLOMMOR, dogsen, yoga, chill musik & FOTA innan kvälls jobbet drar igång. De e ungefär de bästa vardagslyxet jag kan ge mej själv idag eftersom jag vart för lat för att dra mej ner på stan å köpa morötter på bondensmarknad å nya löpar dojjs.

Love 2 the SUN & skogen som väntar…

Namaste in i den 7:e inväntan på ACTiON! // Minna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.