På lördag får ALLA umebor en tidning!

På lördag, då vi startar vår artikelserie om Umeås framtid, får även alla umebor som inte redan prenumererar på en tidning en fullproppad VK i brevlådan. Det gör vi för att alla ska få en chans att nu vara med i debatten kring vilket Umeå som umeborna vill ha i framtiden. Glöm alltså inte att kolla i din brevlåda då, även om du inte har en tidningsprenumeration.

Du har full möjlighet att påverka vår serie också, hör gärna av dig med vad du vill att vi ska granska eller beskriva, via twitter eller mejl.

Förutom detta har du fler möjligheter att delta, mer handgripligt:

– En tävling har utlysts bland Umeås högstadieklasser, där de gör modeller över vilket innehåll staden behöver för att vara attraktiv för dem att bo kvar i. Klassen som vinner får 5000 kronor.

– Du kan få skriva i VK själv, om dina tankar och idéer för Umeå. Skicka in en krönika på 1600 tecken till oss, vi ser gärna unga skribenter!

/Jessica Wennberg, nyhetschef VK, [email protected], [email protected]

 

Förtydligande: Lördagens VK kommer att distribueras till alla våra prenumeranter, och de som inte prenumererar på en tidning. De som redan har VF berörs dock inte av totalutdelningen. De får VF precis som vanligt.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.