Rabih Ballout (KD)

För ett mänskligare Sverige och ny ansvarsfull opposition i Umeå

Vänsterns huvudnummer

 

Vänstern går till val , med stöd av MP om jag inte har fel (men inte sossarna )med att vinstintresset ska bort i både vården och skolan som hamnar i skatteparadis, nu även enligt Maria Grip , gruppledare på landstinget för Vänstern.

Om det nu vänstern är så mån om att vinstintresse inte ska få förekomma, varför Maria Grip som sitter ihop med de styrande i landstinget inte kan se till att stafett läkarsystemet  försvinner när vi vet att en stafett läkare med övertidsersättning tjänar mycket långt över vad en kämpande företagare inom vården kan skrapa ihop. Detta, om nånting, kostar samhället enorma pengar, det vet ju rödgröna.

 

Sen att man har mage att snacka om skattepengar som hamnar i skatteparadis, när vi än inte har glömt hur rödgröna ville lösa den ekonomiska krisen med att betala stora företagen miljarder för att rädda jobben, svenska skattepengar som verkligen skulle ha hamnat i skatteparadis, inte minst i USA för att rädda Ford och GM istället, en sådan skatteslöseri skulle dessutom ha försvårat en långsiktig fusion mellan Volvo och Geely i Kina.

Ja, ibland måste man ha tur med rätt regering.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.