Arg

Livet_är_en_schlager

En kommentar

  1. Randa Lamri (inläggsförfattare)

    Jag är rasande på min lärare som vill visa en film som handlar fyrbarnsmamman Mona som är helt besatt av schlagermusik. Hon har till och med döpt sina döttrar till ”Kikki”, ”Anna Book”, ”Lena Ph” och ”Carola”. Hennes man är arbetslös, själv jobbar hon som personlig assistent åt David som har cerebral pares. David är en duktig musiker som en dag spelar upp sin låt som han har gjort för Mona och hon bestämmer sig då för att skriva en text för låten som hon sedan, utan Davids vetskap, skickar in till Melodifestivalen under förespegling att det är hon som skrivit låten själv.
    Men brodern är homosexuell VIH positiv transvestit arbetslös singel ensam, inga vänner och jätte jätteledsen. Problemet för mig är inte att han är homosexuell och transvestit. Problemet för mig är att film bildar en person så ensam och ledsen. varje tecken representerar en del av samhället. Slaget är homosexuella karaktären kan endast vara VIH positiv singel, ensam och deprimerad.
    När jag protesterade sa hon att jag inte behöver titta på filmen om jag inte gillar den. Hon har tappat faktumet att jag är en del av den minoriteten som inte vill att bli identifieras för karaktären…
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa jag är arg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.