Camilla Hansén

Hejsan. Jag heter Camilla och jag sitter som sekreterare i styrelsen. Jag har bott i Umeå sedan -93 och undrar när man räknas som Umeåbo 🙂

Jag lever tillsammans med min sambo och våra två katter och två marsvin. På fritiden gillar jag att läsa och att skriva. Min favoritförfattare är Stephen King och det märks på en del av mina texter. Mitt största skrivprojekt just nu är en fantasyserie på fyra delar. innan jag började skriva den visste jag inte hur mycket arbete och tid det tar att skriva en roman, och tur var nog det för annars hade jag kanske inte vågat börja.
Jag har också ett stort hästintresse och hade egen häst för några år sedan som jag tyvärr fick lov att sälja pga tidsbrist, men köparen var en kompis till mig så jag har haft möjliget att hälsa på honom när jag vill. Jag har tänkt ta upp ridandet igen då det är något jag gillar men det blir inte en ny häst på ett par år utan jag kommer att rida på ridskola.

Det jag brinner för inom RFSL är hiv/sti frågor och är väldigt aktiv inom Colour of Love som är ett samarbete mellan RFSL, RFSL Ungdom och RFSU och arbetar för att informera om säkrare sex. Jag vill att vi skall finnas där det händer saker och att vi skall synas i Umeå och kranskommunerna. Jag är även spelledare för spelen Stop Talk Listen och Velvet som bägge är spel som behandlar sti och livsfrågor.

Om någon vill komma i kontakt med mig så är det bara att maila på [email protected]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.