Stressen inför årsmötet

Nu är det full fart på styrelsen i RFSL Umeå vill jag lova. Snart är det dags för årsmöte och det är hundra grejer som ska vara klara, bokslut, verksamhetsberättelse och planer för det nya verksamhetsåret. Alla stressar runt, lite som yra höns, för att få allt klart i tid. Den 2 februari är det dags, då väljs ny styrelse (jag vet minst ett nytt namn som är på tal att väljas in och som känns jättebra!), det föregående året ska gås igenom och nya planer börja sättas i verket. Spännande ska det bli!

 

Etiketter: , , ,

3 kommentarer

  1. Bedrich

    RFSL Umeå fortsätter här att vara en ”Girls only” klubb -precis som de sista 20 åren, av bloggen att dömma. Intet nytt här publikkst- under den ”solen”.

  2. Ann Nordlöf

    Svar till Bedrich (2011-01-15 03:25)
    Jag vet inte varför det är så att majoriteten är ”girls” som engagerar sig i RFSL Umeå. Vi vill självklart få in fler engagerade HBTQ-personer och alla däremellan i föreningen.

  3. Johan

    HBTQ-killarna måste visa mer engagemang om man anser att det är viktigt att få in killar i föreningen. Tjejerna har, så vitt jag vet, aldrig förbjudit killar att göra RFSL Umeå ännu bättre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.