thenor

Frihet är det bästa ting som sökas kan all jorden kring

Ingen privatisering

Som kristdemokrater ha vi några ingångsvärden vid en valvinst.

 

Inga privatiseringar i äldreomsorgen.

Byaskolorna ska vara kvar

Tydliga rutiner för den ekonomiska hanteringen.

Enheten för skötsel av naturreservat och rennäring ska ligga i Vilhelmina.

En god personalomsorg och personalförsörjning.

Börja arbetet med genomlysning av kommunens grundläggande behov och problem.

Ta initiativ till ett nytt politiskt klimat med utvecklande relationer med både medborgare och den politiska oppositionen.

 

Vill du ha en förändring av nuvarande förhållande ska du rösta kristdemokratiskt

Partiet med människans unika och okränkbara värde i centrum för all politik

6 kommentarer

  1. Åke Nilsson

    Ronny, det låter vackert men ni är med all sannolikhet beroende av de andra allianspartierna för att ha en möjlighet att styra Vilhelmina. Vad säger de i de olika frågorna. Vi vet att Centern vill privatisera allt de kan.
    Hur ser ert regeringsalternativ ut??

    • Ronny Thellbro (inläggsförfattare)

      Hej Åke!
      Svar krävs i valtider men få är beredda till detta. Själv har jag lagt ut frågor till dig. Men icke! Vi driver i Alliansen våra partiprofilerade frågor frågor men i är grunden överens om en majoritetsbildning om valet går vår väg. Vår äldreomsorg är i grunden bra och ska byggas vidare på. Här kommer vi att lyssna noga på personal och anhöriga. Inlyssnandet är också en inställning som även driver övriga alliansvänner. Alternativet du efterfrågar är uppenbart; vi har t.o.m. en gemensam valstuga. Ni och V ser jag ryms inte under samma tak. På riksplanet får vi heller aldrig något besked hur en rödgrön regering ska komma överens. Mycket oroande! Lövén verkar skämmas för vänstern.

  2. Bert-Rune Wibrell

    Finns alla dessa kriterier att tillgå i eran politik att genomföras i realiteten.Du har döpt två av mina barn, och jag tycker att du som privatperson och präst har skött dig exenplariskt.Politiskt sett får alla tro vad dom vill,vi lever ju i en demokrkati.

    • Ronny Thellbro (inläggsförfattare)

      Tack för det erkännandet Bert-Rune! Vi har lagt ett program för de fyra närmaste åren och menar att vi också ska genomföra detta. Ju starkare väljarstöd vi får desto bättre möjligheter har vi att förverkliga vår vision för Vilhelmina. Vi har många och mycket att tacka för att vi lever i en demokrati där vi har tros- och yttrandefrihet.

  3. Kenneth Hellberg

    Har tänkt lite på din kommentar du fällde när vi möttes utanför ICA förra veckan (du sa den med glimten i ögat), att det är bra med privata företag som expanderar…..uppfattas jag som om jag är emot privata företagare? Har verkligen funderat över det och om det är så så vill jag verkligen dementera det, jag är överlycklig så fort någon startar ett företag eller om jag hör att det går bra för en firma i Vilhelmina…..vi är alla beroende av ett blomstrande privat företagande och det är bland det viktigaste i vår kommun att vi blir mer attraktiva för företagare som vill etablera sig här. Jag vet att du inte menade något illa med din kommentar men har verkligen funderat över den 🙂

    • Ronny Thellbro (inläggsförfattare)

      Nej, nej Kenneth!
      Jag har verkligen inte uppfattat dig som någon företagsmotståndare. JA varför så jag som jag sa? Min kommentar var nog en slags återkoppling till den gångna valrörelsen och en av de frågor som vi i KD tryckte hårt på, nämligen företagsamheten. Vi gläds alla åt de företag som startar eller som i detta fall, expanderar!
      Trevlig Mikaeli!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.