Ronnys blogg

EKONOMISK DOPING AV BJÖRKLÖVEN..

Jag har full förståelse över det missnöje som Sundsvall har mot hela situationen med Björklövens uppvaknade från det döda till att ta deras plats i allsvenskan..Givetvis är regelverket för elitlicensen inte acceptabel och måste givetvis tittas över och fastställa lag som skall spela i allsvenska eller inte mycket tidigare.

Däremot är ju inte Björklöven det enda laget i allsvenskan som dopat sig ekonmisk genom åren och ändå fått varit kvar.

Tre saker måste göras:

  1. Lönetak i allsvenskan
  2. Elitklubbarna måste skicka pengar ned i systemet
  3. Styrelsefolket måste man ställa högre krav och kanske t.o.m. utbilda, det verkar som om man sitter i en föreningstyrelse så försvinner all vett och sans för vissa..

Lövens sista styrelse och de innan den skall skämmas, patetiskt att Mattias Lundberg försöker stå för något så djävla uselt han och hans styrelse drivit Björklöven. Han skall sätta sig i skramvrån och skämmas, bedrövligt skött…

Idag fick man mail från Björklöven om två arrangemang som Johan Björk skall tjäna pengar på och ta ut överpriser..Det verkar som det blir som jag skrivit om tidigare, det är dags att betala tillbaka till frälsarna som räddat löven…Tror ni det blir Strandbolaget som levererar allt till Hockeyfestivalen eller….

Björklöven kommer att sitta i knäna på frälsarna länge och det gynnar knappast Björklöven, tragiskt tycker jag,,,

Sanna mina ord, detta kommer aldrig att sluta väl…Dock hoppas jag att jag får äta upp det uttalandet, för jag gillar löven precis som många andra. Att Björklöven berör många är helt klart…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.