Sara L Henriksson

Ny förälskad!

När ett barn passerar tre månader sker en härlig förvandling, de går från spädbarn till baby. Sinnesstämningarna byts inte alltid från noll till hundra på en sekund och de ger dig inte längre bara ’mamma var är maten’ panik blickarna utan som oftast ’mamma såå fantastiskt vacker du är’ uttrycken.

Det är heller inte (så) ansträngande att stiga upp klockan sex på morgonen då man möts av det mest otroliga leende, ni vet dom där som tar över hela deras små ansikten och lyser av tacksamhet av att just du sa ’hej’

En fyra månaders kan också bjuda på helt villkorslösa skratt baserade på inget mer än en häftig rörelse eller ett grymtande ljud.

Det är som om man blir förälskad i sitt barn om igen….

Det enda ororande just nu, är att han så fint ordnat in sig i alldeles lagom bra rutiner. Han somnar klockan sex, äter nån gång (vet inte så noga, är ju mitt tredje) och stiger som sagt upp nästan på minuten, 12 timmar senare. Men sex här I kyliga Sverige är 12 mitt på soliga dagen i Thailand. Ska bli ett sant nöje att få den lilla krabaten att vända på dygnet. Om det nån som försökt att hålla en fyramånaders vaken längre än vanligt, vet att man ska vara j…ligt glad om man lyckats med en kvart. Då är det bara sådär en fem timmar och 45 minuter kvar för att komma tillbaka till utgångsläget. Sen vill man ju gärna förskjuta några timmar till så att vi snackar sovmorgon (åtta duger) Vi är väl klara lagom till återresan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.