Sara L Henriksson

stolt,övervänt och städless

Tiden går fort trots att man tycker dagarna kryper fram. De måste vara för att dom är fyllda med mindre angenäma sysselsättningar, såsom städning och städning.

Vi skulle varit klara och utflyttade igår men i fredags ringde hyresgästen och sa att de inte skulle behöva huset förren i början av okober. Va!! här har vi stressat hela veckan, vilket antiklimax, eller det var väl ingen höjdpunkt att behöva flytta ut en vecka innan avfärd men det blev liksonm ändå konstigt att vara övervänt och uttråkad i ett numera tomt hus.

Det som var bra med den försenade flytten var att helgen blev lugn och trevlig. Vi hade ju blivit bjudna på middag både fredag och lördag som uppmuntran, då vi skulle städa så mycket. Nu blev det middag utan städ….mycket skönare.

Vad har mer hänt under veckan

vi har stolta gått omkring över att vi tror att vi har allt under kontroll

jag har blivit moster en tredje gång, till överraskande nog en liten flicka. Trodde att jag och syrran bara kunde få rediga barn med en ståtilg längd på minst 53 cm över havet. Men nu är inte vår lille Hannes som är den minste i familjen. Längtar ner till Stockholm för att se underverket. Då vi är enäggstvillingar blir det nästan ett halvt barn till mig:-)

Har pratat över min fortsatta studiegång hos en syo på universitet men ska till en annan idag. Har studerat hur mycket som helst och behöver verkligen få en examen klar. Är ju utbildad projektledare också men med den kommer man inte långt i Umeå. Så med studier blir vi umebor några år till. (sen har vi givit umeå alldeles för många chanserI)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.