Sara L Henriksson

Kamala nästa

Sista dagen på Lanta. Har varit på rundtur genom Ön och besökt gamla stan. Passerat lite apor och blivit förtjusta i en liten sex månaders chipans. Varmt, svettigt men intressant. Vi var de enda turisterna i old town och man genomgick gatan på 10 minuter, men några återfrusna glassar och lite pennor blev det.

När man tittar ut över havet mot Phiphi öarna förstår man att stället är en backpackers drömresemål Kan föreställa mig att bara gå, åka tuktuk eller en båt till något mysigt ställe och lägga sig i den gassade solen, slänga sin överhettade kropp havet och ta en enkel bungalow på stranden. Men det funkar inte riktigt så för en småbarns familj. Får vara observant på värmen, välja skuggvägar och hålla vätskebalanser för fler än sig själv. Men ett fullgott drömresemål ändå.

Så då går resan vidare, semestern ska bytas ut mot vardag och lyx mot enkelhet. Hur har det gått att köpa grisen i säcken? Vad är viktigast? Har vi prioriterat rätt?

Första dagen här på Lanta och vi sa -tur vi inte bokade alla månader här! mot att idag, -hur hade det egentligen varit? nyfikna, intresserade.

Vet att morgondagen blir dryg. En resa på fem timmar till ett varmt och tomt hus. (finns möbler) Vad finns nära? Hur ser det ut? Spännande

Har ej internet där så vi hörs sen när vi ’landat’ och snokat fram ett internetcafé

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.