Sara L Henriksson

Tiden går!!

5/12 2008

oj vad tiden går fort, redan kungens födelsedag. Dagarna går hur fort som helst, vi hinner knappt ut genom dörren innan vi börjar förvånas över att vi aldrig får i oss middag i tid. Klockan är på något lustigt sätt alltid fem.

Idag var vi tidigt ute, för att upptäcka ännu en strand. En mer avlägsen en, som kräver motorfordon för att nå. Den var vacker men inte allt för öde. I fem minuter var vi där allena, men kort därefter välde det in en hop av australiensare och thailändare, men å andra sidan är det ju kungens födelsedag och tillika röddag. Nu tror vi att beklagandet över dåligt väder är ett minne blott. Snart kommer vi att börja gnälla över för varmt väderJ Nu är vi alla fall lite mer rustad för värme och sol. Och än så länge är värmen välkomnad.

Det har alltså badats en hel del.

Vigors sista vecka på dagis blev väldigt kort, så vår träningsintensiva vecka blev än kortare. Vi hann med två snabba pass även om Pelle ska försöka utöka antalet lite under helgen. Själv känner jag av en förkylning och ligger lågt?vill vara friskt till KL på måndag.

Julen närmar sig med stormsteg så vi måste få till lite julklappar. Det är svårt med julkänslan, men ungarna har fått titta lite på en gammal svensk julkalender. Ganska skön grej även om den är rent kommersiell, att erbjuda kalendern på en restaurang som ägs av rektorn. Men vi är nappar på sånt som ger oss lite andrum. I går lekte ungarna där med kompisar, i flera timmar och vi fick skratta fånigt med thailandsbekanta, ett kul par från söderhamn (eller det var nått annat), som synd nog åker hem snart.

Några andra föräldrar har ett annat hett tips inför julafton, så vi får se vad det blir, den här är dyrare men troligen roligare. En skandinavisk resort som erbjuder julbord och poolbad. Ligger en bit i från, men vi har ju bil:-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.