Sara L Henriksson

Tjuriga barn och lördagsgodis

Så då har farmor kommit och två av tre barn blev smått rabiata. De har under de senaste dagarna alltså betett sig som om de vuxit upp helt utan uppfostran. Ordning och skötande är som bortblåsta, kvar är några tjuriga, prövande och för tillfället billiga ungar:-)

De var visserligen otroligt glada över besöket men riktigt trivsamt har det inte blivit än, då både Vigor och Moa som sagt tog tillfället i akt för att pröva alla regler en gång till.

Vi tog farmor med oss till "avskedsmiddagen" för Katrineholmarna redan samma kväll, då hon var oförskämt pigg trots lång resa. Kvällen blev inte så sen men självklart trevlig och Moa kände sig som vanligt lite gråtmild över att eran med Ludvig nu var över.

Sen igår, var det skoljulavslutning. Tomten kom på besök och klappar delades ut. Vi och några andra föräldrar hade pratat om att vi kanske skulle ha något med oss till personalen. De andra föräldrarna hade visserligen en till anledning, då de var deras barns sista dag innan hemresa. Så de tog med sig för egen del. Jag å andra sidan blev företagsam förälder och köpte rosor till alla från alla. Om någon av de andra föräldrarna, som inte varit med, sa något – Nej självklart inte, vi snackar Winfy föräldrar!

Idag hade vi det bra på stranden, ja för enkelhetens skull så bortser jag nu från mina barns fasoner. Kändes häftigt när vi låg tre generationer "kvinnor" och fick massage bredvid varandra. Sen kom det lite "besläktade" småpojkar och blev inoljade. Ett tillfälle i motpol med stunden häromdagen, då jag låg i sängen med två nakna pojkar på varsin sida när Pelle nyduschad klev in. Omringad av snoppar kände jag att det snart kommer bli fullt av testosteron i huset:-)

Godis är gott!! Farmor kom med smågodis från Hemmakväll i Umeå säkert över ett kilo, men det går åt som smör i Thailandssolen. Så hade hon med sig chokladmuffins, kakor, kanelbullar, vin och kaviar, vi måste snart förelägga ranson annars är det slut innan jul.

Nja hon hade med sig lite brev och dragna räkningar också. Lite verklighet alltså, som gjorde att jag var tvungen att smågräla lite med min man, vilket inte händer allt för ofta. Något som farmor säkert tycker tyder på "äktenskapligaproblem" 😉 men som jag snarare tycker är ett fundament i utvecklande och lyckligt förhållande

På väg till Patong för lite karneval!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.