Sara L Henriksson

Oljig nyårsafton

31/12
En aningen innehållsrikare dag på stranden. Jag gick ner som vanligt och var lite laddad för den sista massagen. Både jag och Karin skulle ta en var sin, sen väntar vardag och massagelösa halvdagar i stranden. My favorite var busy mest hela tiden, så när Hannes somnat tog jag en hos en annan. Och då fick jag uppleva en helt värdelös massage av en helt tankspridd och okunnig massös. Hon masserade samma arm två gånger trots att jag påtalat att hon redan tagit den arm med alldeles för mycket olja på. Sen använde hon så mycket jädrans olja, utan att använd handduk, så jag skulle ha kunnat glida ner till stranden efteråt. Hon använde till och med en näve olja till ansiktet inklusive runt ögon och en bit upp i håret. Och i det här fallet handlar det ju inte om att slänga 60 kronor i sjön, utan att man slösat en egen timme.
Sen skulle Karin gå bort till det ställe där hon endast vill ha sin massage, men där var det så fullt att den helt uteblev.
Ingen massagedag alltså, men sjysta vågor och en nöjd Moa. Hon hittade kompis på stranden, hela tre stycken faktiskt då det var trillingar?coolt Både Hannes och Vigor ville också vara i mest hela tiden.
Ikväll blir det Thaibuffé på stranden och lite ljusballonger över havet.

GOTT NYTT ÅR?!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.