Sara L Henriksson

Inget brutet nyårslöfte!

7/1 2009
Sju dagar in i det nya året och inget brutet nyårslöfte?..lätt då vi inte hade några, men jag har dock sagt, i ett svagt ögonblick, att jag skulle gå efter nyår varje dag tills vi åkte hem och det har jag alla fall hållit, även om det är en sanning med modifikation. Jag hade tänkt gå innan frukost minst en timme?. Promenaderna har inte alltid varit före frukost och legat långt under en timme. Idag gick jag mindre än en timme, men å andra sidan vandrade jag vägen upp till Leam beach (vägen går upp först) där jag mötte upp Pelle och pojkarna. Sen knallade vi ner den branta stigen till stranden och var först på den annars helt hysteriskt populära strandplätten. Vid tolvtiden var den full och vi solskygga småbarnsföräldrar packade ihop och kämpade oss upp till bilen.

Nu har vi alltså varit här i mer än tre månader och det är just vid tre månader det ska införlivas en känsla av hemlängtan?alltså bara ett uttryck, men lite stämmer det väl. Efter exakt tre månader fick vi känslan av "been there done that", men det betyder inte att vi längtar hem till ett minuskallt norrland men hade det varit en vårmånad nu, hade vi säker avvägt att åka hem tidigare.

Nästa vecka får vi besök igen och det blir kul. Snålar som bara den för att kunna leva lite enklare när besöken kommer. De har ju semester och semester slukar pengar, tyvärr går det nästan lika mycket genom att bara umgås med människor som har semester, vi vet det har med dålig karaktär att göra 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.