Sara L Henriksson

Försenade stockholmare men vad gör det när jag är snygg i håret

16/1 2009
Genomförde vår strandträff idag, uppslutningen halvdan men inget oväntat. Ungarna hade i alla fall kul i sanden och lekte vattenkrig. Några nya och några gamla familjer, angenämt, men man saknar sina opretentiösa och lättsamma vänner och familj. Tiden rann iväg, vilket den alltid gör och vi borde kunna kalkylera med det vid det här laget. Men nu var vi hemma med ett gäng soltrötta barn, sådär en halvtimme innan Moa skulle infinna sig på skolan inför Kamalparaden. Moa som så klart ville ha med sig mamma till skolan då de skulle fixas fina inför festivalen. Lovade Moa lite glitter på kinderna, eftersom jag hört att lite smink skulle användas. Hittade dock tjejerna på kö under dagsitaket. Här snackade vi inte lite skojrouge utan det sminkades som om det skulle vara med i en amerikansk beuty pattern. De blev i alla fall hur fina som helst, trots utkletat läppstift och runnen mascara. Var lite orolig innan då Moa kände sig snefördelad eftersom några andra tjejer fått välja färg på sina klänningar dagen innan medan hon blivit tilldelad en gul. Nu visade det sig att de flesta inte hade rosa och Moa blev ursöt i gult. Så jag fick äta upp mitt gnällande missnöje över orättvisa. Har ju en tendens att reagera på en gång:-) Barnen var tappra som gick hela paraden runt Kamala, så trots festivalstämning och raketer lämnade vi tillställningen lagom sent.

17/1 2009
Brorsan sex timmar sen med flyget så vi tog en snabb vända till stranden åt frukost och mådde bra. Jag vågade mig på en klippning för 300bht och blev super nöjd. Tänkte att om det är några som kan med uber rakt hår borde det vara thailändarna:-) Men han eller hon menar jag? uttryckte snabbt att jag hade väldigt rakt hår?.
Ska bara kolla av lite mail lägga ut bloggen, sen måste Pelle åka hämta långresarna. Är verkligen en bilkruka när det gäller att åka på okänd mark. Får vara hemma och bädda om i sängarna i stället:-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.