Sara L Henriksson

En kyckling tack!

14/2 2009
Alla hjärtansdag, känner mig kanske lite hjärtlig eller så bara trött. Hade "grillfest" igår. Vi dukade upp på grannens uppfart, grillade fläskfilé, åt åtråvärd potatissallad och wokad äppelpaj (har ju ingen ugn) Väldigt gott och sjukligt mättande. Har inte ätit kött annat än lite köttfärs på ett halvår och känner numera att det där med rött kött kan reduceras. Jag känner mig fortfarande däst av vår västerländska matorgie igår. Tacka vet jag kyckling och ris, och behaglig mättnadskänsla.

Så då har man bockat av fest i goda vänners lag, sista massagen och sista inhandlingen på carefour. Kan inte förstå att vi påbörjar vår resa hemåt om en vecka och att vi om två kommer att huttra utanför Stadsgränsvägen. Nu kommer, kommande veckan bara handla om sista gången grejer, yoga, strandpannkaka, fredagsmarknad osv. allt för att göra hemresan ännu mer sentimental:-)

Egentligen tycker jag inte om att springa omkring halvnaken i offentligheten, har liksom inte den kroppstypen, smal och oförstörd:-). Men värmen och den semianonyma tillvaron här, gör att man fått en bekväm "nakenfrist",. För det mesta är man ju klädd i bikini, sarong eller korta shorts med små linnen, mycket som jag inte kommer att ha användning för hemma.
Jag uppskattar ju egentligen mycket kläder, jeans en polotröja och gärna en och annan schal. Så jag trodde jag skulle känna mig behaglig när jag häromdagen provade hemresekläderna (jeans) men istället infann sig chocken?va fan ska det sitta åt sådär överallt, förbaskat tjockt tyg och vem har sagt att man ser smalare ut med kläder. Vinterskor?? Det kommer ju att bli tungt att gå, inte för att jag svävar fram nu, men kängor känns ju helt främmande.

Och så har vi pojkarna, som kommer att se helt annorlunda ut när vi kommer hem till Sverige, klädda. De avnjuter livet här mest nakna. Moa har ju skola så hon är påklädd halva dagen i alla fall. Igår när det var vår sista dag i Patong fick vi stress inhandla ett par dyra jeans till Hannes då vi inte funnit ett enda par tjockare långbyxor i närheten, till övrig utstyrsel hoppas vi på sista marknaden eller så får vi linda in honom i en filt eller i en handduk så han känner sig hemma:-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.