Boooring..

…att jobba idag. Jag vet inte riktigt hur jag känner just nu. Våren är ankommande vilket känns som en fet lättnad men samtidigt upplever jag just nu en sån tristess att jag nästan går av. Jag har hur mycket som helst att göra, men samvetet gnager av att jag  borde göra andra saker, jobbsaker. Igår tog jag en träningsledig eftermiddag bara för att styra upp alla andra projekt men trots det sitter rastlösheten och magsåret kvar.

Jag löser allt detta med ett ego-inlägg här.  Not so bright…

Aja, morgonen startade med en jogg på knappt 50minuter. Sprang ner mot stan via en nästan folktom Svingenbro (ja, så är det när man är uppe tidigt), över till Teg där man kan kuta mellan kvarteren och sen hem via ön. Det kallas väl för hälsans stig, en trevlig runda som man dessutom får lite "natur" på köpet med. Älskar att se hur skoterspåren bildar mönster i isen när man springer över broarna!  Tunga tunga ben har jag efter tisdagens styrka men mot slutet kunde jag springa på lite mera. Har man så mycket träningsvärk att man vill ligga kvar i sängen – då ska man ut och springa! 😀

Nu väntar distans och ett stenhårt löpcirkelpass. Jag har fikat frukt, kaffe och nallat bananchirre här på kontoret. Om exakt 10 minuter tänker jag smyga mig härifrån och ner mot friidrottshallen. Jag återkommer senare om detta pass, om jag lever….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.