I en hög på golvet.

Jag gör som alla mina kläder i lägenheten, ramlar ihop så fort jag kommer innanför dörren. Så trött, så glad över att vara hemma!

Jag visste att jag skulle bli trött men inte på det här viset… Vi började med en kort distans i halkan; VARNING för att springa under vägviadukter samt vissa delar av strandpromenaden. Ta på er broddar om ni ska ut och kuta!

Sen blev det löpcirkel i Noliahallen som går ut på att springa 100m, göra två styrkeövningar och sen springa 100m till nästa övningar. I serievilan kör vi ett gäng intervaller som idag bestod av 8x100m/15sek vila (1a varvet) – 3min windsprints (2a varvet) och på sista varvet 80m-100m-120-150-200m med lika lång joggvila. Alltså tre såna varv med dessa tre olika intervaller. Det gick bra med tanke på känslan under veckan. Så skönt pass.

Sen kom mardrömmen:

Cykla hem med trötta ben, huvudvärk, alldeles för tung väska och med en snöstorm rakt i ögonen. Det tog mig 45 minuter att cykla hem!!! Det var det jobbigaste jag gjort på väldigt länge. Det var som ett andra intervallpass på de två mil jag redan sprungit idag. Jag är osäker om ens Defar hade fixat det. =)

Nu efter ett monsterberg av mat orkar jag åter igen lyfta mitt lillfinger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.