Brödet som mättar hunger

Har precis ätit frulle efter en kort morgonjogg på 40min. Lite härligt en lördagsmorgon då det är alldeles folktomt. Natten hade dock lämnat kvar lite köldhål runt Nydalasjön vilket bet lite i kinden. Det känns som om våren inte riktigt är här än (Förutom i Lund där man kunde gå i shorts igår)

Tillbaka hemma började tankarna gå på vad jag skulle ha till frukost. Hmmm, äggröra, gröt eller bröd. Justja, BRÖDET! Igår fick jag ett stycke Doå-bröd av mamma. Det fantastiska brödet som man kan äta HUR mycket som helst av. Valet på frukost blev självklart och nu sitter jag här övermätt med smulor kring munnen.

Tankarna går till Mio min mio där det finns ett bröd som mättar hunger. Duå-brödet är 2000-talets version där det handlar om att mätta någon form av sötsug. Just detta bröd får en att glömma alla pekpinnar om GI, LCHF och andra bokstavskombinationer för att högt tänka "I love carbs". (En kompis till mig i australien har en sådan t-shirt & jagär djupt avundsjuk) 

Inte ens Jonas Colting skulle kunna säga nej till Duo-bröd efter träningen. Nu väntar Löplabbet och just på lördagar bjuder företaget på ett stycke macka… jag tror jag tar med mig lunchlåda för att inte bli besviken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.