Släpp löparna loss det är (snart) vår

Lönehelg på stan, det kunde inte gå fel. Och visst är det roligt att stå i en löparbutik när det kommer in folk som faktiskt vill köpa skor. Timmarna rann på riktigt fort och snart hade vi stängt. Strax efter 17 kunde vi stiga upp från källaren och jag dra ut på ett löppass mot hemmet.

Ute snöade det sån där jobbig snö som sticker i ansiktet och det enda sättet att värja sig är att ha någon form av skärm för ögonen. Jobbigt till en början innan jag kom på vart jag skulle springa; i Gammliaskogen finns nämligen promenadstigar och då träden skyddar lite blir det betydligt enklare. Det är dessutom mysigt att få kuta omkring på stenhårda snötäckta stigar och då och då hoppa över skidspåren. Ett tips till alla er andra som saknar att springa i skog nu på vintern. Farten sänks ju såklart men det får man ta, man tränar nog lite annat när man kör i denna typ av terräng.

Nu har jag tryckt i mig Bulgur bolognese eftersom jag inte hade någon pasta hemma. Det var gott det med! Sen ska jag beundra min "Tree"-klädhängare som mystiskt stod i mitt sovrum när jag kom hem! Tack M&P!

Earth hour ikväll. Brorsan kom på att han överlever den om han drar ut sladden till datorn. Hmm….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.