Enkla löpartights

Jag stack ut näsan 06:50. Då var det ännu kallt och isiga vägar. Med onda vader tassade jag iväg över tegsbron på min morgonrunda. Det sega och onda ska springas bort, och när jag sprang tillbaka över bron en stund senare var jag faktiskt i liv och redo för en ny dag. När man ligger i sin säng och känner hur träningsvärket tagit över kroppen är det så svårt att motivera sig för att ge sig ut. När man är tillbaka 45 min senare så vill man inget annat än att starta dagen så för resten av sitt liv.

Sen kom solen. Och plusgraderna. När jag på eftermiddagen joggade ner till inomhushallen kryllade det av människor på strandpromenaden som försökte fånga dessa solstrålar. Så härligt att se alla bleka människor som lyser upp med våren. Tror till och med jag såg ett gäng käka glass i en snöig park! Spelade ingen roll att jag var dyngvåt om fötterna när jag kom fram. Jag kan ta det.

2x8x70m bogsering med 30 sek vila var dagens huvudnummer. Mjölksyran sprutade när jag försökte springa släpandes på en sanddunk. Faktiskt riktigt, riktigt roligt. På 15min var det ju dessutom över. På vägen hem joggade jag i enkla tights och utan jacka för första gången detta år. Skönt.

Nu ikväll har jag skakat loss på IKSU. 1 timmes aerobic dance á la Moulin Rouge. Jag visste inte riktigt om det skulle innebära en massa Cancan i kjolar eller porrdans. Blev snarare åt det senare hållet, men en massa skratt fick jag – vilket var tanken!

Efter 20km och en massa höftjuckande är jag banne mig värd en stor kopp te!

Ha en bra kväll du med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.