18 km lera!

Undra hur många liter vatten som rann bort igår? Lerigt värre var det i alla fall på min långrunda. Ryggen på jackanoch baksidan av tightsen hade fått en ny färg. Normalt brukar jag vara helt ensam på den här landsvägen vilket brukar vara himla skönt när man är ute länge. När (inte om) man blir kissnödig kan man ju bara snabbt springa in i skogen och göra sina behov. Igår var det helt omöjligt, det var löpare överallt! Svårt att bli arg över det, så roligt att folk börjar hitta ut och springa. Jag får se det som extra bäckenbottenmuskler att hålla sig i en timme.

De avslutande koordinationerna innan jag gick innanför dörren var sega och stela. Det fanns inte mycket krut i benen denna söndagsmorgon. Så kan det vara, snabbt bortglömt var det under den härliga promenaden i solen ner till jobbet.

Många som ville ha skor denna dag, härligt när folk vill ha lätta racerskor. Jag blir så sugen på ett par jag med, att få rusa fram på vägarna. Min kollega köpte med sig ett par lätta racer hem men jag ska fundera vidare. Känns inte som om det blir någon tävling imorgon…. eller? Är ju faktiskt i Skellefteå, och de har ju en träningstävling där. Jag bestämmer mig efter dagens intervaller.

Härligt hal morgonjogg imorse!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.