Urvriden disktrasa

Så kan man beskriva min rygg efter ett naprapatbesök. Det knakade överallt! Och när fötterna lades bredvid varandra kunde jag verkligen känna en grym skillnad; mer sne än ringaren i Notre Dame!

Knäckt åt höger, åt vänster, sidan, andra sidan, ländryggen, bröstryggen,nacken. När jag gick ut därifrån var jag; fortfarande sne. Löpförbud till måndag då det är dags för ett nytt försök. På tisdag ska jag nämligen springa igen, har jag tänkt. Skönt att jag faktiskt gick och kollade upp mig, nu har jag ju en förklaring på hur kroppen betett sig efter påsk. Tack Stina som kommenterade här på bloggen!

Praktiskt nog har WHO gått ut med en varning att man inte bör träna utomhus! Skadeglad som jag är hånler jag bara åt att det var rätt helg – Hur man nu kan utsätta sina lungor för större skada än att andas in alla bilavgaser i stan. För att inte tala om alla gifter än rökare drar i sig… (yrkesskada)

Idag har i alla fall jag avverkat två pass på crosstrainern där jag endast andats in en ingrodd svettluft från fläkten på maskinen.

 

Min överlevnadsplan för helgen ser ut såhär:

Nu: Vännäsby. (I min lägenhet trängs tvåsiffriga par med löparskor som skriker "Använd mig")

Imorgon: Vattenlöpning på morgonen, 2h spinning kl 14. Därefter tillbaka till Vännäsby av samma skäl som ovan.

Söndag: Hålla mig borta från löparskor. Städa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.