Glädjerus

2h spinning (och 10min) blev det igår. Kanske såg jag min chans att bli riktigt trött och var därför extra laddad. Eller så har jag byggt upp min "cykelhjärna" till att gilla dessa långpass – grymt kul var det i alla fall!

Jag tog en cykel långt fram tio min innan passet och precis innan ett lopp räknade ledarna (som var så bra igår!) ner tiden till vi skulle börja trampa. Under uppvärmningen samma sak innan den riktiga cyklingen skulle börja. Jag fick tävlingsenligt fjärilar i magen, som när de säger en minut kvar; då hörde jag nästan visselpipan blåsa. Här skulle det bli åka av!

Temat för dagen var "Black and white", dvs rock mot pop. Mycket bra idé eftersom jag fick höra många favvolåtar vilket gjorde att jag klämde i lite extra. Till en början var både ben och rygg stela och jag trodde aldrig att det skulle bli bra,  men efter bara 15 min kändes det plötsligt kanon. Efter 45min kunde jag mata på hur mycket som helst; efter den här vintern kan jag cykla mig trött som jag aldrig kunnat tidigare! Sista 5minuterna blev ett enda långt upplopp där svetten bara rann av mig… Timmarna som sen följde ägnades åt att hälla i mig en balja vatten och en massa mat.

I eftermiddag ska jag ta en lugnare tur på crosstrainern följt av lite bål och rörlighet. Imorgon ska jag till naprapaten igen och sen ska jag ut och springa i veckan! Tänk vad peppad man kan bli av lite tvångsvila!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.