Premiär för året.

Våren är kommen, bortsett från lite snö på morgonen och en kort hagelskur som kom i eftermiddag. Nu ska allt göras för första gången…skynda skynda! Folk ska premiärspringa nya vårskor, grilla, första glassen ska ätas, cykeln kommer fram och så vidare! Det är som att vi återuppstår, inte kommer ihåg att vi gjort allt detta förr och måste lära oss hur man gör på bara några veckor. Mjukglass, hur smakar det egentligen? Hmm…

Jag får väl erkänna att jag inte kan stå emot grupptrycket. Idag har jag dammat av mina inlines och gett mig ut på en tur på rätt så sopade cykelvägar. Fantastiskt att inte fötterna började verka, däremot min rygg…på ett par dagar har jag förvandlats till en tant med ond rygg! =) Lite styrka och rörlighet på det innan jag gick hem över leriga ålidhem.

Skulle försöka shoppa upp lite pengar på eftermiddagen, utan någon större lycka.  Tur att jag kom på att jag ska lägga 450 spänn på kotknäckning imorgon. Hittade visserligen en fantastisk Lilla My-tröja i storlek 122. Hoppas att den nya tröjans ägare gillar den lika mycket som jag skulle göra!

Nu vill jag springa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.