För korta hörlurar

Imorse skulle jag vara praktisk genom att ta mobilheadsetet med mig så att jag kan använda det på gymmet. Med en fortsatt krånglande höft (no surprise) är nog den mesta distansen förpassad till IKSU och deras TV-shopapparater vilket gör att hörlurar är ett måste. Utan dem hör man ju bara en massa gnissel från osmörjda maskiner och eventuellt flåsande från grannen. Jag har tidigare inte förstått det där med att träna framför TV:n, nu inser jag att det är alldeles fantastiskt. Morgonnyheterna på skärmen fyller sannerligen sitt syfte, jag har ju ingen tidning hemma men nu får jag min dos av världsnyheterna. Kanske kan jag nu hänga med i snacket runt det runda fikabordet? Irriterande då att hörlurarna till mitt mobilheadset är typ två decimeter långt. Gu’ så störande.  Man får ha huvudet liggandes vid styret om man ska köra crosstrainer – och så trött tänker jag inte bli kl 07 på morgonen.

Därför blev det imorse 45min cykel framför nyheter med några korta zappningar till  MTV-inslag. Inte optimalt men godkänt. Appropå MTV så verkar de ju aldrig spela musik där längre. Det enda de gör reklam för är ju alla 16-års serier; "My sweet 16", 16 and pregnant 2" osv. Undantaget är väl Top 7 at 7 där de brukar spela kvalitetsdängor som Britney Spears och Lady Gaga…fast på mitt jobb är det också viktigt att hålla sig á jour på den fronten.

Nästa vinter ska jag lära mig att springa på band och se på nyheter. För så fort jag gör det nu mår jag illa. Tror att det har något att göra med horisonten eller så. Kan jag lära mig att tugga band samtidigt som nyhetssnacket går så kommer jag snart vara en smartare mer upplyst människa. Vilken jackpot det skulle vara!

Nåväl; i eftermiddag blir det banintervaller. Jag tror nämligen att 2x5x300m tartan är en viktig del av rehaben.

 

Förresten! Igår joggade jag Ö-rundan/Hälsans stig. Det är nästan helt torrt men helt klart löpbart på den lilla stigen på Ön!

En kommentar

  1. Marie

    Testa en spännande ljudbok istället. Vips har man fördrivit en halvtimme/timme utan att märka något.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.