Ultrarapid & Tävling

Dagarna bara flyger iväg. Och jag flänger runt. Måndag bestod av fyra möten varav hälften i Stockholm. En morgonjogg 06.30 och lampan släcktes inte förrän 23.00. Jag vill aldrig ha ett liv med sådana arbetsdagar! Tänk att inte kunna ha tid till att träna eller slappa i soffan…

Missade hotellfrukosten gjorde jag dessutom på tisdagen, för att hinna med flyget. Visserligen fick jag frukost på planet men det är inte samma sak. Sen följde en lång dag på Löplabbet. När jag skulle träna på det blev det för mycket. Ett tufft styrkepass men sen gav jag mig hemåt utan cykling. Helt slut, inte ens en järnboost bestående av blodpudding hjälpte.

Imorse blev det 45min cross till MTV innan jag gav mig av till Kramfors. Vackert ställe där det ska springas lopp i höst. På vägen hem svängde jag av vid Fjällräven outlet. Till min stora förvåning kom jag ut tomhänt. Hur kommer det sig att shoppinggenen ibland inte är aktiv?

På eftermiddagen hann jag läsa 25 mail, svara på hälften och ringa massa samtal. Sen joggade jag på tunga ben ner mot stan. Broarna runt var dagens utmaning. Flåsande och med håll funderade jag vad jag gett mig inpå. Tungt var det, men ändå så roligt! Jag kan springa mycket fortare, och ska göra det nästa gång. Sprang fel, fegt och utan att veta hur mycket jag orkade. Det finns en tävlingsnerv som det ändå kittlade i, det känns lovande. Bara att kämpa på, och faktiskt försöka våga springa fort. Roligt initiativ som har körts år efter år, jag blev riktigt imponerade av att Gåth-axel direkt sa "Hej Anna" när jag kom till starten. Vilket minne! Hur kommer han ihåg mig efter alla dessa år?

Förresten i måndags eftermiddag såg jag Paolo Roberto på Stureplan. Jag är lite besviken att jag glömde fråga honom om träningstips. Tur att kvällstidningarna sköter sånt i dessa tider.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.