Halvshortspremiär

Helgen inleddes med ett pass på crosstrainern. Jag har en tendens att slöa på den där crosstrainern ibland. Jag kan upptäcka att jag inte alls flåsar så mycket mellan inslagen på nyhetsmorgon. Igår var det dock befogat. Träningsvärken som jag fortfarande har i rumpan hade igår nått sin topp. Lite cirkulation var precis vad som behövdes.

Efter att ha hängt hela dagen i MVG-gallerians källare var det dags att springa, äntligen! Det kändes som att det var en evighet sedan. Solen sken och folket som käkade glass på apberget blev bländade av mina vita ben. Djärv som jag är gjorde jag capritightspremiär!

Tanken var att springa genom gammliaskogen för att senare springa intervaller på Mariehemsängarna men jag blev kvar i skogen! 3.2km-slingan dög att springa på. Det är blött med ett par isfläckar men helt klart löpbart. Äntligen! Någon vecka till så kan man säkert springa intervaller på plattan. Varenda cell i kroppen kände ren lycka över att få springa på mjukt lerigt underlag. Ja, det var så bra att dagens korta långpass nu ska springas där…måste kolla exakt vilka stigar som fungerar. Nu när elljusspåren börjar bli löpbara kan jag öka på min mängd igen!

Kanske att jag till och med ska köpa en "Dra åt skogen" som vi har börjat sälja på Löplabbet. Jag är inte rädd för att få blöta fötter.

Summa kardemumma har det varit en dålig träningspass men med två fina kvalitetspass. Nu ska det springas. Hej!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.