Broarna Runt, andra chansen.

Onsdag, strålande sol och åter igen dags för Broarna runt. Först avverkades 45min på cross, ett par timmars jobb och en kortare shoppingtur med en fotbollstjej.

  Efter förra veckans lopp var jag måttligt glad. Det kändes ju verkligen inte bra. Nu var det alltså dags för revansch, synd bara att benen hade förvandlats till sirap vid uppvärmningen. Nu var det dags att tagga till! 3km uppvärmning längs banan. (Sprang ju fel och fick vända förra gången så nu skulle det bli rätt.) Sen bara att starta.

Motvind och snedvind över första bron. Väl nere på tegsbron sneglar jag på klockan; 3.40. Kändes inte bra. Försöker att inte slå av på tempot, måste trycka på. Tappar ändå lite fart innan jag är framme vid E4an. Rullar ner och försöker kämpa uppför knixen på andra sidan. Efter det inser jag ju att jag nästan är i mål, ökar lite och ger sedan vad jag har över cykelbron. Är trött och vilar mig lite nerför broparken innan jag kämpar mig in i målet. 26 sekunder snabbare på 3km än förra veckan! Det är helt sjukt faktiskt. Ett kvitto på att man orkar mer än vad man tror.

10 min nedjogg innan jag körde till Vännäsby för lite tvätt och datahjälp. Ledig imorgon vilket innebär att jag nu slår veckorekord i att vara uppe sent. Imorgon blir det lugnare pass, men om höften känns bra ska jag  ut på dubbellöppass. Det var länge sedan nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.