Rapport från skogen

Terrängdojorna var på igår. Först en 7km-runda följt av hoppstyrka på morgonen. Härligt skönt att springa på skogsvägar just nu. Vägarna är som mjuka utan att vara blöta. Känns lite som om man springer på kuddar. Varmt som attan var det också på förmiddagen. Styrkan i mor & fars trädgård kändes som om den genomfördes mitt i högsommaren.

Efter ett mindre skyfall drogs det ut till skogs. Med en alldeles för bra löpare som sällskap var det premiär på Tavelsjöleden med Hamptjärn som start. Där var det bitvis på väldigt blött men helt klart var underlaget över förväntan. Efter en 45min närmade vi oss en väg och då stod valet mellan att vända, springa asfalten tillbaka eller leta oss fram på stigar. Valet hamnade givetvis på det sistnämnda.

Över åker, genom någon gård, ut på asfalten trots allt, in i skogen, över hyggen kom vi tillslut tillbaka med 85min på klockan. Så skoj att springa på sånt här underlag! Skonsamt också. Just nu är det så skönt att springa mitt i skogen, behöver bara smälta lite till först.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.