Vad hände med orken?

Alla känner väl likadant just nu? – Kan inte den här våren ta slut så att sommaren kan få ta över med lite ledighet och tid till att göra det man vill! (läs springa) Känns som om jag går omkring i min egen lilla bubbla av tider, måsten och konstant ångest över att inte hinna. Jag vill inte vara den som stressar och jobbar över – men det är just vad det senaste året varit. Kvällar har innebärt en massa mekande med jobb hemifrån och nu är jag less!

Jag har härmed bestämt mig för att när jag går på semester ska jag inte komma tillbaka till det här jobbet. Det är sorgligt på ett sätt, och jag har ångest för att berätta det men all energi och ork för detta är borta och om man istället för att jobbar hårt sitter och skriver ett blogginlägg är det nog verkligen rätt val. Vad som händer till hösten får framtiden utvisa – men att det inte skulle finnas jobb just nu är inte sant. Handlar bara om att ta mod till sig och ta de där jobben, var de nu än är. Helst vill jag ju bli heltidsproffs – för vad är roligare än att träna? Och hur stor har inte frustrationen varit över missade träningspass! Ska känna på hur det är att faktiskt hinna och orka (förhoppningsvis) träna nu i sommar – kanske att man ska ge sig själv den chans som man aldrig tidigare tagit, så gott som det går.

Igår 10k utan att vinna en bil. Fick däremot ett presentkort på bensin 250:- och en fin blombukett.  Igår var kanske världens bästa träningspass; efter 7,5km dog jag helt och jag fick släpa mig i mål. Hade det varit ett träningspass hade jag troligtvis gett upp!

Var och spinnade samt körde benstyrka imorse. Benen var inte alls så trötta så nu längtar jag till ett härligt distanspass i skogen. Ska ta med mig "Dra åt skogen"-kartan och jaga lite kontroller på Carlshem.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.