Springer sportjournalisterna marathon?

Har jobbat hela dagen och tagit en omväg via Gammlia innan jag kunde stiga in genom dörren – nästintills döende av nyfikenhet. Hur hade det gått på maran? Datan slogs på innan dusch och matlagning men vad är det jag ser? – Inget!

stockholmmarathon.se, marathon.se (som visserligen ägs av förstnämnda) ligger nere, troligtvis överbelastade. friidrott.se har inga resultat, inte ens en nyhetsnotis, tv4.se verkar inte vilja visa klippen och på vk.se står det bara vilka som vunnit utan något annat än tider på vinnarna. I panik slår jag in aftonbladet.se och där fanns visst en länk till resultatlistan…. Sjukt att samma sida som har prinsessan Lillian och Kissie som huvudnyheter är de enda som kan leverera. Kan bara gissa att alla andra journalister själva har kutat runt med nummerlapp idag. Förväntar mig en utförlig rapport och mellantider imorgon. Hur som helst, skärpning!

För egen del blev det en halvtimmes fartlek på Gammlia, plus upp-och nerjogg. Var sjukt seg i början men mot slutet lossnade det. Det börjar kännas bättre och bättre, bara att kötta på. Imorgon ska jag springa det första riktiga långpasset sen i påsk när den där förbannade höften hamnade på sniskan. Efter det får jag förhoppningsvis friskförklara mig så jag kan börja springa på riktigt. Tänkte man kunde snegla åt Bellas träningsdos:

Måndag fm Morgonjogg 80 min
  em Intervaller 6×4 min 90 min
Tisdag fm Morgonjogg 90 min
  em Distans med Tempo 15 min 90 min
Onsdag fm Morgonjogg 90 min
  em Intervaller 10×2 min 75 min
Torsdag fm Långpass 180 min
  em Vila  
Fredag fm Morgonjogg 90 min
  em Intervaller 8×3 min 80 min
Lördag fm Morgonjogg 80 min
  em Distans med Tempo 15 min 90 min
Söndag fm Långpass 160 min
  em Vila  

– Ska man göra 2.31 så krävs det lite träning….

 

P.S

Ha alltid en extra drös hårsnoddar på jobbet, att sätta upp håret i ett gummiband är inte att rekommendera. Ajaj.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.