Salomon x-country

Efter studentfirande av min lillebror var det dags att tävla igår. 5km i lätt terräng – vilket för ovanlighetens skull faktiskt betydde terränglöpning. Nuförtiden kallas allt som inte är asfalt för terräng vilket ju är en aning missvisande. Detta var på riktigt, sista hundra meterna gick exempelvis nedför Bräntisbacken.

Tyckte att jag höll igen, att jag tog det lungt men kraften finns bara inte där. Det är lite som om jag har i hand bromsen men jag vet att det nog kommer. Jag känner mig mycket fräschare nu än för bara någon vecka sen. Allt med jobb har lugnat ner sig och jag har tid att rå om mig själv lite!

Det fina med igår var att andrapriset var en rosa Suuntoklocka. (1:a priset var ett par Salomon wingsskor vilket jag redan äger). Jag har hela dagen pillrat och provat med klockan som börjar trivas riktigt bra på min arm. Den FR110 som jag har beställt känns faktiskt inte lika eftertraktad. Sa jag förresten att klockan är rosa?

Idag har jag sprungit ett bra vattenlöppass, vilket resulterade i trötta ben när jag nu på eftermiddagen jagat kontroller i skogen. Jag hittade inte två vilket var grymt tålamodsprövande. Innebär också att jag måste tillbaka till skogen snart.

Imorgon blir det jogg, jobb och jobbiga intervaller på plattan. Ikväll Fotbolls-VM!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.