Handduken är kastad.

Igår var en fantastisk dag. Först spin+styrka i ett nästan tomt gym, förutom en del trevligt folk jag kunde surra lite med. Sedan städ och tvätt och fix av allt som fått stå åt sidan hemma. Drog ner på stan med en nypumpad cykel, köpte lite presenter innan det blev skrivande, följt av löpning och middag i stugan. För att vara respektabel vid bordet fick jag tvinga mig till årets första bad i havet. Det var inte varmast. Kvällen avslutades med ett grymt fika på Göteborg innan jag fick åka pakethållare upp till kära Ålidhem igen!

Typiskt nog har träningen de senaste dagarna gått ovanligt bra. Det har känts lätt och roligt. Detta hör nog ihop med den nästan tre veckor långa ledigheten som jag har påbörjat (igår). Trots att en skrämmande arbetslöshet kan infalla sig i augusti är jag så glad över att inte behöva passa tider och stressa runt. Att bara vara är så häligt!

Nattmilen ikväll. Två varv runt en flack 5-kilometersbana. Jag hade tänkt springa men starttiden 22.00 fick mig att rygga tillbaka. Vid den tid jag kommer gå i mål har jag vid de flesta dagar redan somnat. Jag tycker det är en kul idé att ha ett kvällslopp när vi har våra fina ljusa nätter men jag är inte gjord för att springa på kvällen. Min utmaning kommer bli att försöka hålla mig vaken så att jag kan cykla ner och heja istället.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.