Otajmat men synkroniserat

Hajar som hajar på TV. Jag tror jag tillhör fel målgrupp för jag hänger inte med, alternativt är jag för slö för att orka engagera mig. Solen skiner dock utanför och kanske skulle man ta tag i en fin sommarkväll som denna? Eller, så inväntar man fotbollsmatchen om 51 minuter. Är allmänt missnöjd för att jag missade Tyskland-Argentina men vissa måste ju faktiskt jobba – och springa!

Tanken var att jag idag skulle springa ut från jobbet kl 16, några kunder tyckte dock att de gott och väl kunde stanna kvar en kvart efter att vi stängt. 16.26 skyndade jag iväg mot Gammlia där jag fyra minuter senare skulle träffa min löpdate. Givetvis hann hon bli less och börja köra men jag hakade på där hon var.Trots att jag inte lyckades tajma in rätt klockslag så var vi båda sega i kropp & själ och beslöt oss för 3-2-1-3-2-1-1-1minuter med 1 min vila. Stressad och speedad körde jag på och försökte väcka sega ben.  Det kändes lätt! Kanske var det lycka att vara på plats, att få komma ut från källaren eller helt enkelt glädjen att få ha kanonbra träningskompisar som peppar och dessutom är synkroniserade med mig när det gäller dagsform! De långa intervaller kändes grymt bra, snart är jag kanske redo för hårdkörning.

Meningen med detta inlägg är alltså att utan henne, min träningskompis hade jag idag på sin höjd joggat hem. Nu sitter jag här nöjd med en kopp kaffe och med trötta ben och låtsas titta på TV. Sköönt!

 

P.S I veckan köpte Anja Pärson en garmin 405:a hos oss. Det är någon som kör hård sommarträning =)

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.