Balsam för själen och hälen

Jag har lediga dagar och jag passar på att göra ingenting. Jag tycker att det är svårt. Att planera, stressa och flänga fram och tillbaka är ingen konst. Att däremot lägga sig i gräset med musik i öronen och en bok i händerna och vara nöjd med det är klurigare. Jag är världens mest rastlösa, och jag har legat i hårdträning dessa dagar. (Har visserligen tränat mycket också) I måndags försvann dessutom EM i friidrott vilket försvårade det hela ännu mera. Kan dock säga att jag har fått mycket av mina "måsten" gjorda och är nog redo för att jobba igen. Lite mera laddad, lite mera peppad. Enda floppen var mitt hjortronplockande som slutade i ungefär en halv liter. Inser att myren som jag springer på kanske inte är den bärrikaste efter att man trampat ner allt! Nåväl.

Mina hälsenor har på riktigt blivit en achilleshäl. Morgonjogg finns inte i tanken utan jag måste genomgå en procedur av stretchande, tåhävande och annat innan jag kan trampa runt normalt. Jag kurerar med excentriska vadhävningar, supermegastabila skor, massage, samt Tigerbalsam. Vilken produkt! Hela jag och min lägenhet stinker menthol men vad gör det när vaderna älskar det. Tänk att så mycket gott kan finnas i en sån liten burk, om det nu fungerar lika bra som det känns.

Imorgon gäller kutande på myr, jobb, distans hem, samt packande.

Torsdag-Fredag blir det Stockholm för konferens och DN-galan. Vi ska vara ute i Solna så jag kan springa i fantastiskt fina Hagaparken innan det börjar, samt fredag morgon. (Om de nu inte stängt av hela parken efter att Vickan och Daniel kommit hem från sin bröllopsresa)

Lördag-Söndag är det åter igen jobb. Kommer med tåget till Vännäs 07, perfekt då jag hinner beachyoga på torget innan jag kilar ner i källaren. Hoppas jag har energi för att springa hårt i form av intervaller på eftermiddagen och en två-milare på söndag!

Härliga tider!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.