Här ska det ros, typ till Finland!

Ja så tänkte jag när jag steg upp. Innan jag somnade kom jag på ett tredje alternativ för träning. Roddmaskinen. Jag har som ännu inte bekantat mig med den då det är den makapär på IKSU som inte har en TV framför sig (!) Jag kan liksom inte härda ut en timme på crosstrainern utan nyhetsmorgon, det blir för tråkigt. Sen att jag efter denna vinter nästan har lärt mig dansen till Beyonce´s "Single Ladies" (MTV) säger väl en del om kvalitén på den träningen….ingen träning där utan pulsband hädanefter.

På rodden finns bara en gul vägg framför mig, men jag intalade mig att jag hade ett pannben av stål. Det visade sig vara riktigt, i ungefär 30 minuter. Nu har jag ändrat taktik och söker med blåslampa efter roliga roddmaskinspass. Någon som har något i bakfickan och vill dela med sig?

Efterföljande styrka gick däremot suveränt bra och kvällens spinningpass över förväntan. Jag sprang in lite sent i cykelsalen, och slogs nästan tillbaka ut genom dörren av  värmevågen. Det låg i princip floder av svettad på golvet och det dröjde inte länge innan jag var en i gänget. Herregud vad det hettade! Mitt val av linne, i bomull, var inte riktigt optimalt. Medelpuls 153 med en topp på 175 vittnar om att jag körde hårt men att värmen  gjorde att jag inte riktigt var på topp. Cést La Vie.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.