Excentriska vadhävningar

Ett par dagars löpvila samt vadhävningar har gjort att hälsenorna känns mycket bättre! Jag är medveten om att jag har en inflammation, som sedan har spridit sig ner i senan. Mina skor har börjat på att göra sitt, jag har sprungit mycket asfalt, varit dålig på att vila samt varit slarvig med styrka och stretch. Tänk att man kan veta allt detta, men ändå bortse från allt när det gäller en själv! Jag är mycket bättre på att hålla koll på andra.

Kör excentriska varannan dag nu, tungt som fasiken! Detta + 55mil med foten på gaspedalen igår gjorde att jag idag har en ond, hård knöl på vaden. Misstänker att det är en lättare bristning. Känns inte helt bra, kanske inte helt rätt att köra dem imorse. Säkert ett tecken på att mina vader var för svaga redan från början.

Så, alla ni med skador; kör inte bil – det är inte nyttigt alls! Imorgon blir det därför en morgonjogg i poolen. Igår var jag i vattnet före kl 07 – och ändå inte den första att bryta vattenytan. Vi Umebor är verkligen på hugget när det gäller att få en egen bana.

Och appropå bana. Nu lägger de tartan uppe på Campus. Yeah!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.