Anger management

Frustration!

Vet inte varför, men telefonen är knäpp, jag irriterad, drösvis med mail, massor som inte går i lås och sånt där annat som inte fungerar. Jag var bara inte gjord för dessa dagar. Hur gör man sig då bäst av sig med irritation och frustration? Jag lyckades hyffsat, här är mina tips:

1, Ring en vän. Stackars kära söta du som fick stå ut med mina klagomål tidigare. Som om du inte har nog bekymmer… Trots det kändes det bättre att någon lyssnar.

2, Tröstshoppa. Turligt nog tillåter inte min ekonomi det. Jag fick i alla fall med mig en onödig tidning från ICA, när jag skulle posta paket. Den hamnar nog i pappersinsamlingen imorgon. Även om sidan "Bomba dig själv med kärlek"  för en kort sekund kändes som skriven för mig.

3, Träna. Kunde inte springa en till gång idag när jag kostade på mig ett intervallpass imorse. J-vla hälar. Istället, hörlurar i öronen, Tierra t-shirt, pannband och blöjbyxor.(Precis som på vilken modeblogg som helst kan du kolla in outfiten nedan.) Sen blev det 90 minuter av lerig cykling i skogen. Helt klart svårt att tänka på annat än stenar och rötter som är i vägen. Grymt skoj faktiskt. Vad gör jag egentligen i spinningsalen?

4, Te. Sitter med en gigantisk kopp, är iklädd stickad långkofta och har en trött kropp och knopp. Tänker inte göra någonting alls ikväll. Bara ladda för en bättre morgondag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.