Stefans basketblogg

Ursäkter

Klockan 17.45 spelar Virtus semifinal i U20-SM mot Högsbo och jag skulle hemskt gärna rapportera rappt. Men jag ska på födelsedagskalas, så det blir faktiskt omöjligt. Håll koll på vk.se så kanske resultatet kommer upp, i annat fall får ni kika in här i morgon, då är jag live and direct.

———
Kollade just tredje matchen mellan Lakers och Jazz, tuff skit. Men jag håller mig ifrån att kommentera den serien ytterligare till i morgon kväll efter match fyra som rimligtvis borde sändas på TV4 Sport.

———
Förresten, enligt basketsverige ska Ockelbos Emelie Freiman vara på väg till Umeå Comets och Umeå Comets Caroline Englund ska enligt samma sida gå den andra vägen, alltså till Ockelbo. Att Freiman varit här och provspelat stämmer, och hon har sett ganska bra ut. Eventuellt blir det kontrakt, men knappast förrän efter try out-helgen i månadsskiftet maj-juni.
Englund tror jag inte kommer att få stanna och det är hon heller inte värd. Hon är fortfarande lika lång som när hon kom hit för två år sedan, och hon är fortfarande en lika tveksam basketspelare som när hon kom hit. Jag vet inte om det funnits någon större potential i henne, men om den funnits har hon inte tagit vara på den särskilt väl. Division ett-spel med Ockelbo kan nog vara ett bra alternativ för henne om det nu ligger någon sanning i det ryktet.

2 kommentarer

  1. caroline

    hehe, näe, lätt att ta vara på någonting om man vandrar omkring med 4 ben ett år, Stefan jag skulle vilja se dig bryta sönder knäet det första du gör och sedan hinna tillbaka som världens hurtigaste virvelvind före mina sågningar – sjukt bra blogg dock.

  2. Stefan

    Jag är inte världens hurtigaste virvelvind nu med helt knä så jag skulle definitivt inte vara det med en knäskada, men det är egentligen irrelevant i det här sammanhanget.

    Angående ”sågningen”, klart knäskadan förstört mycket för dig, du hade säkert varit betydligt bättre om du varit hel, men nu har du ju inte varit det. Avsikten med det jag skrev var inte att vara taskig med dig eller någon annan, men om den här bloggen ska fortsätta vara ”sjukt bra” (tack så mycket för det) och trovärdig måste jag få utrymme att både hylla och såga Cometsspelare och Virtusspelare likväl som NBA-lirare.

    Och förresten, ger du dig fan på att lyckas i Comets finns kanske möjligheten til det också, annars tror jag, som sagt, att Ockelbo kan vara ett bra val.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.