Stefans basketblogg

I natt – fest

Michael GouldingMatadoren Pao Gasol, gulagflyktingen Andrei Kirilenko och massageinstitutets försvarare Kobe Bryant går loss på varandra igen. Och det är bara hälften av allt det roliga som händet i natt.

I natt, ballers, årets basketfest hittills. Ni som inte har ett jobb att stiga upp till kan utgå från myp2p.eu och ta det från där, vi andra väntar vackert på morgondagens reklamfria utgåvor av Lakers-Jazz och Celtics-Cavs, två ruskigt härliga serier där i princip alla matcher varit jämna, där bortalaget hela tiden varit snubblande nära att vinna, men där hemmalaget alltid kommit ut på topp.

En arme av massörer och massöser har behandlat Kobes rygg, och han ska spela hur ont han än har säger han. Är det någon jag litar på att spela med smärta är det Kobe, MVP:n skulle dominera planen om han så hade polio. Det kommer att bli en fantastisk match och når bara Lakers bänk 75% av sin potential får man fira i LA.

I Boston vet jag inte vad jag ska tro. Men jag har svårt att se Cleveland vinna om Lebrons statline ser mycket sämre ut än så här: 28 poäng, 9/12 straffar, 9 returer, 10 assists, 2 steals, 1 block, 3 turnovers.

<<<<<<<<<<<<<< HORNETS-SPURS, MATCH 5 >>>>>>>>>>>>>>>>

Fan så märklig serie, match fem var en karbonkopia av de andra två matcherna i New Orleans. Liten Spursledning i halvtid förvandlas till blow out för Hornets. Serien, som har en sådan oerhörd inbyggd potential, har blivit groundhog day och jag är precis som Spurs-coachen Greg Popovich, mållös. Han är förövrigt en hopplös man, den typen man som journalist inte vet om man kommer att lämna med livet i behåll efter en intervju. Livsfarlig, men fantastisk coach.

Det finns väl för övrigt inget som inte talar för att New Orleans vinner serien i match sju, eller vad tror ni?

<<<<<<<<<<<<<<< PISTONS-MAGIC, MATCH 5 >>>>>>>>>>>>>>>>

Finns väl inte så mycket att säga, Pistons utan Billups är fortfarande Pistons, och Pistons är alltid ett vinnande lag. Sex raka öst-finaler är ingen slump, så att säga.
Orlando behöver dock inte skämmas för sin säsong, allt har i princip förbättras och Dwight Howard kommer bara att bli bättre. Lägg till en bra passare och Orlando kan utmana vem som helst i öst nästa säsong.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.