Stefans basketblogg

Skandal!

Även om jag ser så gott som alla matcher under slutspelet är det alltid lite speciellt med söndagvällarna och matcherna på TV4 sport. Kanske för att jag för en gångs skull får bruk för tv:n. Planen för kvällen var förstås att ta det sjukt lugnt i väntan på sjunde och avgörande mellan Boston och Cleveland. Men när jag pejlade tablån för att se om det skulle röra sig om direktsändning eller eftersändning visade sig istället att soporna på TV4 inte visar matchen alls. Istället visar man eftersänd DTM och någon slags nostalgitripp från fotbolls-EM 2000. Frankrike-Holland var förvisso en bra match, men det var åtta år sedan. Fresh.

Jag ringde för att kolla vad som var problemet, men de har inte ens ett svar. ’Jag håller på att forska i det där, ni är många som ringer. Jag förstår att det är en final så det är viktigt för er att se den. Men jag vet faktiskt inte varför vi inte visar den’ sa TV4-tjejen till mig.

Vill ni ringa och klaga är nummret 08-459 40 00.

——————–

Lebron var åter kung i match sex i den sällsynt försvarsinriktade serien. Det är nästan som att titta på olika sporter när man direkt efter den tittar på match sex mellan Lakers och Jazz. Två ytterligheter, men jag älskar dem båda två. Nu håller vi tummarna för Hornets på måndag så kan väst-finalen bli något i hästväg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.