Stefans basketblogg

Semester

Pontus LundahlMiniresan till Luleå var bara en försmak, er basketbloggare har riktig semester nu och med tolv raka arbetssomrars uppsamlade frustration tickande inom mig ämnar jag göra det mesta av mina fyra veckor. Att prestera genomarbetade bloggposter här skulle mycket väl kunna vara något att ägna tiden åt, men som det ser ut nu kommer det sannolikt inte att ske.

Väldigt tidigt i morgon bitti åker jag till vackra Tromøy utanför Arendal i Sydnorge där det vankas decimerad festival, både MIA och Santogold har ställt in. Men dyker Jay-Z, Lupe Fiasco, Cool Kids, Bloody Beetroots, Sinden och MSTRKRFT upp blir det säkert både roligt och stökigt ändå.

Sedan mellanlandar jag bara i Umeå som hastigast innan jag beger mig till Italiens gröna hjärta, Umbrien, för att under knappt två veckors tid äta så mycket tomater, tryffel, parmeigiano, vin, kronärtskockor och olivolja att till och med italienska husmödrar kommer att skaka på sina huvuden.

Den 12 juli är jag tillbaka, detsamma gäller för bloggen.

Under de här veckorna händer för övrigt väldigt mycket spännande med nästa veckas draft som den solklara höjdpunkten. Snubblar jag över någon vettig internetuppkoppling är det inte alls osannolikt att det både kommer att skrivas ett och två inlägg.

Men om inte – Trevlig sommar!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.