Stefans basketblogg

Magi

AP Photo/Eric GayMalis Diana Gandega är inte bara en kompetent basketspelare, hon kan även trolla. En helt förbluffad Candace Parker kände noggrant efter runt bollen – men där fanns ingen osynlig sträng. Gandega leviterade bollen endast med mental kraft! Lisa Leslie blev förbannad (häxkonster, hördes hon muttra) och satte sju av sju från golvet. Trots trolleri blev det dyngstryk för Mali, 97-41 till jänkorna.

Precis som i herrbasketturneringen lirar amerikanskorna i en egen division, inte ens magiker från Mali kan ändra på sådant. Alla pengar ligger på en final mellan USA och Australien där.

I dag, 14.00 svennetid, är det äntligen dags för Team USA att känna på allvar då de revanscherade Grekerna kommer att göra precis allt för att jävlas. Det kommer att bli förbannat fint.

————-

I övrigt noterar vi att Lebron James äntligen fått en kompetent point guard vid sin sida i Cleveland sedan de skickat iväg Joe Smith till Oklahoma och Damon Jones till Milwaukee och i utbyte fått Mo Williams. Lätt värt det, säger jag. Milwaukee vet jag inte vad man ska tro om, de har ju ett helt nytt lag till hösten. Oklahoma (före detta Seattle) kommer att vara ett strykgäng, det kan varken en aningen mer erfaren Kevin Durant eller en luggsliten Joe Smith ändra på.

2 kommentarer

  1. jakob

    mo till cavs är ett magnifikt kap! jag brukar tradea honom till cavs i nba live och vinner typ 3 raka titlar direkt efter.

  2. Stefan

    Ska Cavs vinna tre raka titlar måste man nog trolla bort Big Bens kontrakt först, lura tillbaka Carlos Boozer och leta rätt på en häxdoktor som får Zdrynas Illgauskas att yngras istället för att åldras.

    Sjukt bra trade för Oklahoma förresten, Mason och Joe Smith för Luke Ridnour och någon annan spelare som jag inte visste fanns.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.