Stefans basketblogg

Make it reign!

Stefan ÅbergEtt litet guldkorn ur min återfunna basketbild-samling. Tack för några fina år Shawn Kemp, men din tid är tyvärr förbi. Flytten till italienska Premiata Montegranaro får Scottie Pippens gästspel i Sundsvall att verka framåtsträvande.

Det har varit mycket surr om Shawn Kemp på sistone. Allt från den digra och spridda barnproduktionen till en eventuell comeback av den en gång i tiden så hårt dunkande superstjärnan har varit diskussionsmaterial för både bloggar och blaskor.

Nu verkar framtiden för The Reignman klarna. Den här vintern ska den nu 38-årige föredettingen nämligen lira med Premiata Montegranaro i den italienska förstadivisionen. Jag har fruktansvärt svårt att förstå den värvningen och det skulle förvåna mig stort om han skulle visa sig vara användbar mer än som en hypeman och lagclown. Även om han var ruskigt bra då han var som bäst och kan stoltsera med en karriär-PER på 19,1 har han inte spelat basket på fem år, och redan för fem år sedan hade stjärnan dalat ordentligt.

Istället vill jag gärna minnas en fantastisk atlet och en av de spelare som i början av nittiotalet gjorde mig intresserad av världens roligaste sport.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.