Stefans basketblogg

Draft Day

ScanpixKing James eller CP3?

I kväll spelar Umeå Comets sin första hemmamatch för säsongen. Upp till bevis för Shannon Daly är vad det handlar om till största delen. Annat intressant att följa i den matchen är om Amy Mohr lyckas stoppa Stephanie Jones vilket hon inte alls lyckades med i Uman Cup, om Anna Österman fortsätter storspela, om Frida Jonsson får allting att stämma.

Försiktig optimist som jag är tror jag på hemmaseger. Lyckas man inte med det måste säsongsinledningen ses som ett stort misslyckande, Brahe på neutral plan och Sundsvall hemma år två matchen man bör vinna om man ska ha en rimlig chans att vara med och slåss om den sista slutspelsplatsen.

Hur mycket jag än ser fram emot den match kommer jag bara att kunna följa första halvlek. Klockan åtta är det nämligen dags för draften i min fantasy-liga, och sådant missas inte av någon anledning. Som regerande mästare har jag en stort tryck att leverera.

Lotten har fallit sig så att jag draftar först av alla och ställs alltså inför valet Chris Paul vs. Lebron James. Jag har bestämt mig, men jag tänker inte avslöja vad jag bestämt mig för här och nu.

I morgon, eller kanske sent ikväll, när det svettats, pustats, slitits i skägg och muttrats över draften kommer jag att lägga upp mitt lag, mina tankar över laget och min strategi.

—–

Ny match för Egal i kväll igen, borta mot Borås. Det har varit en trevande ligainledning för Saleman och nu stärks konkurrensen i Jämtland genom amerikanen Tommy Johnsson.
Jag är övertygad om att det kommer att lossna för Egal förr eller senare, men nu kanske det lutar mer åt ’senare’ än ’förr’. Jag blir dock gärna visad motsatsen.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.