Stefans basketblogg

Island dräneras

I dagens tidning har jag nyheten om att Virtus plockar hit en EU-spelare i form av italienaren Matteo Cavallini som senast kommer från Piacenza, men som lirade gejser-basket på Island så sent som för två år sedan. Enligt Luca ska han egentligen vara för bra för att spela i ettan, låt oss hoppas att det är sant.
Han landar dock inte förrän på måndag, så morgondagens match får gå utan honom. Hallstahammar borde kunna vara en förrätt för Virtus om de inte underpresterar.
Efter att ha missat den första hemmatchen på grund av sportkonferens och den andra på grund av damligapremiären ser jag fram emot att se årets första livematch. Jag tror på vinst, men en liten varning utfärdas dock för 168 centimeter korta och sjukt spänstiga Mike Aren:

———–
Samtidigt i Jämtland. Förra veckan kom englandsamerikanen Tommy Johnson som senast spelat på Island. I dag anländer Luka Marolt till Jämtland, och precis som Johnsson och Cavallini har han ett förflutet på den där märkliga ön som nu alltså inte bara tappar alla sina pengar utan även alla sina basketimporter.
Mer konkurrens för Egal Saleman som ikväll åker till Göteborg för match mot ligans enda vinstlösa lag – Gothia.

Vi får önska Egal Lycka till där och hoppas på en lagom frustrerad Saleman till kvällens fantasy-draft, för det är i kväll den sker. Och, ja, jag tänker fortfarande ta Chris Paul som förstapick.

———–
Väst-previews kommer under helgen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.